Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Morild
Morild
Tusen takk til Neas som var med på å
gjøre dette mulig 😊
Morild
Neas
Det er godt å se at kreativiteten virkelig spirer i regionen vår.😃 Vi synes det er viktig å videreutvikle disse egenskapene hos ungdommen. Derfor er det en glede å støtte Morild som er et pilotprosjekt for å bygge morgendagens kreative ildsjeler.🎶🕺 http://www.mor-ild.no/
Morild
Morild
Dag 1 i Molde er over. 7 intensive timer med øving har gitt resultater og vi gleder oss til å vise dere hva Morild-workshopen har å by på. Forestilling på Molde Kulturskole i morgen kl 16!

Takk til Neas, Sparebanken Møre og Møre og Romsdal fylkeskommune for at dei støtter prosjektet vårt!

Hurra for ungdommen!
Morild
Morild
Vi er kun timer unna visninhengen av Morild-workshop på Ålesund Kulturskole! Vi er litt av en bunch! Kom å se på da vel - kl 16.00.
Morild
Morild
Morild-truppen gleder seg sånn til helgens workshop i Kristiansund at hjelp! Kom og se hva vi har jobbet med på Kranaskjæret søndag 28. april kl 16!

Har du lyst til å være med?

Vi trenger flere flinke folk til workshopene i Ålesund 11.-12. mai og Molde 15.-16. juni. Gå inn på mor-ild.no for mer info.
Morild
Morild
Arbeidet med manus til Morild er godt underveis! Vi gleder oss til å lese alle påmeldingene til workshop i Kristiansund, Molde og Ålesund.
Les mer på: mor-ild.no
Morild
Morild
Invitasjon til workshop!

Er du mellom 15 og 25 år, meld deg på nå! 😃

https://youtu.be/eAKeArAsFno